Misi Kurus Selepas Raya Kini Bermula!

Tiru Rahsia 11,086 Wanita Dapatkan Badan Anak Dara Seawal 2 Minggu, Hanya Dengan Tingkatkan ‘Hormon Pembakar Lemak’!

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi untuk kesan yang lebih baik terhadap WANITA

Kebanyakan penyelesaian tidak spesifik kepada jantina sedangkan WANITA secara klinikal terbukti mengalami masalah yang berbeza berbanding LELAKI untuk menurunkan berat badan

Kenapa 92% Program Diet Semata Tidak Berkesan?

Sebelum ini mesti anda ingat kalau nak kurus mesti kena diet dan exercise kan?

Tapi anda tak pelik ke kenapa anda dapat turun hanya beberapa kilo untuk 2 bulan pertama tapi bila masuk bulan ketiga berat anda tak turun – turun?

Ahhhhh… sudah. Kat mana silapnya? Padahal anda dah buat segala macam tips yang anda dapat daripada group facebook “Nak Kurus Dan Sihat”. Tapi rupanya bukan senang nak kurus kan?

Ramai orang share tips nak kurus tapi tak perasan setiap perubahan dan kesan dalam badan manusia berbeza.

Sebenarnya, ramai tak tahu pengaruh hormon sangat penting untuk menentukan sama ada usaha anda untuk kurus berjaya atau tidak.

Situasi seperti di bawah ini pernah dilalui oleh Puan Yun sama seperti anda sekarang sebelum beliau capai berat 60kg secara konsisten.

Plateau terjadi disebabkan homeostasis, dan homeostasis pula terjadi disebabkan HORMON!

Masalah plateau (berat badan statik) yang anda alami berbulan-bulan itu bukanlah berpunca daripada pemakanan dan exercise yang anda lakukan.

Tetapi ia disebabkan oleh hormon di dalam badan tidak stabil. Ketika itu badan anda sudah mula adapt dengan diet yang anda lakukan selama ini.

Lagi lama anda paksa diri anda untuk kurangkan makan dan tambah masa untuk exercise, lagi banyak otot anda hilang dan anda makin kurang bertenaga. Lebih teruk lagi, lemak dalam badan masih banyak seperti biasa.

Ini yang terjadi bila hormon dalam badan anda tak stabil dan akhirnya misi nak kurus GAGAL. (lihat gambar di bawah)

Menurut kajian terbaru (2022) oleh pakar perubatan & saintis antarabangsa mengesahkan hormon memainkan peranan yang UTAMA & TERPENTING untuk turunkan berat badan berbanding diet dan exercise.

Ramai tak tahu, hanya dengan stabilkan hormon ini badan anda lebih mudah untuk kurus tanpa mengira usia.

Jadi Hormon Apa Yang Perlu Dikawal Untuk Kurus?

Apa Cara Paling Mudah Untuk Kawal Hormon?

Memperkenalkan

OFICACTUS

Jus Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Hormon Pembakar Lemak

Menggunakan kaktus OPUNTIA FICUS INDICA (OFI) sebagai bahan utama yang turut dikenali sebagai Nopal Cactus, Barbara Fig, Indian Cactus dan prickly pear.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Diformulasikan khas untuk mengoptimakan hormon pembakar lemak anda supaya lemak cepat terbakar, badan tak simpan lemak, anda cepat ramping dan buat anda tak lapar.

OFICACTUS Juga Diperkaya Dengan

Bagaimana OFICACTUS Boleh Membantu Anda?

Kami Tak Cakap Kosong, Ini Bukti Kajian Klinikal

Tidak dikawal bermaksud Oficactus tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam Oficactus semulajadi dan selamat digunakan.

Ini Pula Bukti Dari Pengguna OFICACTUS Sendiri

Mengapa WAJIB Pilih OFICACTUS?

Cara Penggunaan OFICACTUS

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa OFICACTUS mampu membantu anda untuk dapatkan bentuk badan idaman anda, sebab tu kami berani berikan jaminan ini.

Kami tahu anda pun sudah mencuba bermacam-macam produk lain sebelum ini tetapi masih tiada hasil. Beratus – ratus wang ringgit dikeluarkan untuk mencuba pelbagai produk sehingga anda skeptikal dan trauma.

Dan kami yakin, dengan hasil kajian daripada doktor ini mampu mengubah hidup anda selamanya. Dari awal lagi kami menekankan punca masalah ini bermula daripada hormon.

Apa gunanya jika membeli produk instant yang turunkan berat dalam masa 1 minggu TETAPI berkesan untuk 2 bulan sahaja ataupun tidak berkesan langsung.

Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan bila berat anda masih kekal sama atau tidak berubah sedangkan OFICACTUS ini diformulisasikan mengikut kajian perubatan antarabangsa yang diyakini dan berdasarkan sains.

Apa Anda Akan Dapat Jika Beli Hari Ini?

PROGRAM "TURUN 5KG DALAM 20 HARI"

Kami bawakan khas kepada anda, Coach Aidy Johan, seorang fitness coach bertauliah dan juga pakar nutrisi yang juga merupakan coach untuk pasukan team bola wanita Selangor, khusus untuk membantu anda mencapai bentuk badan idaman anda, berupa 4 video berdurasi selama 30 minit/video.

Khas untuk pembeli PAKEJ 3 PERCUMA 1 sahaja!

ANDA TAK PERLU RISAU...

Kami tahu goals anda adalah untuk turunkan berat badan dan KEKALKAN BERAT BADAN IDEAL DALAM MASA JANGKA PANJANG.

Anda dah boleh kurus tanpa perlu risau berat badan akan naik bila anda amalkan OFICACTUS yang bertujuan untuk menstabilkan hormon.

Ini kesan bila OFICACTUS diambil secara konsisten:

HORMON STABIL = LEBIH MUDAH DAN CEPAT KURUS

TANPA PERLU RAGU! SEBAB KAMI KEMBALIKAN WANG ANDA SEMULA SEKIRANYA TIDAK BERKESAN!

UBAH HIDUP & KEYAKINAN DIRI ANDA SEKARANG

Pakej Istimewa Untuk Pilihan Anda

Product
Quantity
Price
Disyorkan Untuk Hasil Maksimum
OfiCactus 3 Botol Percuma 1 Botol
RM67.50/Botol
+
RM270.00
OfiCactus 2 Botol
RM90/Botol
+
RM180.00
OfiCactus 1 Botol
RM95/Botol
+
RM95.00

Billing & Shipping

Malaysia

Additional information

Tempahan Anda

ProductSubtotal
OfiCactus 3 Botol Percuma 1 Botol  × 1 RM270.00
SubtotalRM270.00
Shipping
TotalRM270.00
  • ➡ Penghantaran COD oleh kurier Ninjavan.
    ➡ Sila sediakan duit secukupnya dan buat bayaran kepada posmen semasa terima barang.
    ➡ Penghantaran dalam masa 1-5 hari bekerja.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

SOALAN LAZIM [FAQ]

Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu berpantang.

Minum 2 sudu besar OFICACTUS sebelum sarapan.

OFICACTUS™ telahpun mendapat pengkelasan produk sebagai minuman botani.

OFICACTUS berperisa buah mangga.

Boleh, kerana OFICACTUS ada bahan yang boleh merawat masalah kencing manis dan darah tinggi sekali.

Boleh, sila pilih Barang Sampai Baru Bayar semasa checkout.

Jika OFICACTUS tak berjaya kawal hormon mahupun turunkan berat badan anda, kami akan refund duit anda 100%.

Jaminan ini terhad kepada pembelian Pakej 3 botol PERCUMA 1 botol sahaja.

Tuntutan dibuat dalam tempoh 60 hari dari tarikh terima produk (rujuk tarikh terima parcel dari tracking number NinjaVan).

Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 selepas pembelian anda disahkan.

Penghantaran akan mengambil masa 3-5 hari bekerja.

Disclaimer: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. This site is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website and for other purposes described in our privacy policy.

Individual results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are by real people, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Privacy: We will not use personal information provided by our customer for any purpose other than shipping and contact, not transfer or provide to a third party.

Terms & conditions: By visiting our site/or purchasing something from us, you engage in our “service” and agree to be bound by the following terms and conditions.

OFICACTUS © 2024 | All Rights Reserved